ET ÜRÜNLERİ SEKTÖRÜ

  • ANTİMİKROBİYALLER
  • ANTİOKSİDANLAR
  • AROMA ARTTIRICILAR
  • AROMA VERİCİLER
  • BAHARATLAR
  • BİTKİSEL LİFLER
  • RENKLENDİRİCİLER
  • EMÜLGATÖRLER
  • FOSFATLAR
  • KAPLAMALAR
  • KIVAM ARTTIRICILAR
  • MARİNASYON KARIŞIMLARI
  • OLEORESİNLER
  • LEZZET KARIŞIMLARI
    • KÖFTE KOMBİLER
    • SUCUK KOMBİLER
    • SALAM KOMBİLER
    • SOSİS KOMBİLER
    • DÖNER KOMBİLER
    • JAMBON KOMBİLER

Ürünlerinizin lezzetini ve kalitesini arttırmak, raf ömrünü uzatmak, rengini düzenlemek ve maliyetlerini düşürmek gibi konularda çözüm ortaklığı sunuyoruz.