2006 yılında kurulan Baharot, Dünya’nın önde gelen lezzet üreticileriyle ortak faaliyetler içerisinde lezzet yolculuğuna çıkmıştır.

 

 

2019 yılında edindiği tüm bilgi ve birikimi birleştirip Kocaeli’de yeni bir tesis kurarak gıda endüstrisi için özel ürünler ve tatlar üretmeye başlamıştır. Yönetim stratejileri, satın almalar, ihracat ve ithalat stratejileri sayesinde sürekli büyümeyi başarmıştır.

 

 

Firmamız kırmızı et, beyaz et, balık, süt, kuruyemiş ve catering gibi farklı sektörlere yönelik çeşitli ürünler sunmaktadır.

 

 

Baharot, FSSC 22000 V6 Gıda Güvenliği Standardı, ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001:2015 Çevre Yönetim Sistemi ve ISO 45001:2018 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi belgelerine sahip olup bu doğrultuda üretim yapmaktadır.

 

 

Kaliteye verdiği önem ile müşterilerinin ürünlerine tat, yapı, görünüm ve raf ömrü gibi konularda çözüm üretmek amacıyla uzman kadrosuyla çıktığı yolda emin adımlarla ilerlemektedir.